vans sk8-hi köpa

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • vans sk8-hi köpa

  När KITH fyller tio år har avtrycket bjudit with ett antal av deras långvariga partners för att hjälpa till att fira. I den 24 maj e Vault By Vans att vara först på festen med tio olika all-over-tryckfärger av Slip-On LX. Samarbetet anländer lagom till sommaren och levererar tio totala erbjudanden, vart och flera skiljer sig från por otro lado en tidigare i både palett och inspiration. vans skor online Dessutom är många av grafiken här anpassade till streetwear-etiketten, som tidigare förekom i den decennielånga katalogen av kläder, accessoarer och intilliggande wearables.

  Efter att ha levererat ett trevägssamarbete med L. A. -baserade konstnären Mister Cartoon förra året, är Neighborhood in addition to Vans tillbaka med nu tar vi n?got nytt sneakerprojekt. Den här gången uppdaterade den japanska streetwear-etiketten de klassiska Vans Sk8-Hi och Era-siluetterna. Skorna kombinerar Neighborhoods smygande estetik som ses med överdelar i canvas och mockas svartbaserade färgschema och är utrustade med vans sk8-hi köpa Comfycush-teknik i mellansulan som f?rser dig förbättrad passform och känsla och extra fotvalvsstöd. Duon har också text på sidorna av mellansulan som läser "The Filth along with the Fury" samt Neighborhood-märke som rinner längs hälen.

  Vans håller inte tillbaka på samarbetena i höst av den orsaken det redan har avslöjat gemensamma kapslar med sådana som Nigel Cabourn i Warner Bros. för nu tar vi n?got spöklikt säsongssortiment. Och för att hålla farten på vägen rekryterar Anaheim skate imprint nu Los Angeles Memorial of Contemporary Art för nu tar vi n?got fyrdelat skoprojekt. Den nya vans slip on rabatt kollektionen är en hyllning till Kaliforniens kultur i kreativitet och inkluderar silhuetter som Authentic, Slip-On, Sk8-Hi och EVDNT UltimateWaffle. Varje take i denna grupo är utformad på sitt eget unika sätt när det gäller färgblockering..

  Vans har fortsatt sitt samarbete med Los Angeles MOCA, efter förra månadens firande uutav den kaliforniska kulturen fra en ny release med konsttema. Den nya kapseln täcker både skor och kläder och har design från en trio av kaliforniska konstnärer. Konstnären Judy Baca har hämtat inspiration från sitt verk från 1984 Hitting the Wall, Women inside Marathon, vans old skool billigaste som beställdes för de olympiska sommarspelen 1984. Det här konstverket återskapas över Vans Old Skool-siluetten och en matchande jacka, medan Bacas verk från 1990 The World Wall: Succeed of the Hearts pryder por otro lado en fleece-tröja.

Top Active Users

Collapse

There are no top active users.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Working...
X